Livestream

Kerkdiensten online bezoeken

De dienst kan online, via YouTube meegeluisterd en meegekeken worden, van harte daartoe uitgenodigd!

U kunt de kerkdiensten van onze gemeente volgen via de hier onderstaande link: https://www.youtube.com/@herv.gemeentepoeldijk9767/streams

Klik op de bovenstaande link en u komt dan gelijk op het kanaal van onze kerk. U kunt dan kiezen uit de video’s van onze kerkdiensten (deze video’s zijn er nog niet, slechts enkel drie test video’s) en de actuele kerkdienst van de week. Onder de noemer ‘Nu Live’.

De live verbinding wordt voor de ochtenddienst ‘s zondag om ± 09:55 uur en avonddienst om 18:55 uur open gezet.

Als u het kanaal heeft gevonden, kunt u door middel van op de knop ‘Abonneer’ rechts onder de banner met de foto van de kerk abonneren, waarna het kanaal aan uw Abonnementen toegevoegd. (links in het menu van YouTube 3e van optie van boven) Het ‘Abonnement’ is kosteloos.

Advies: Onderzoek tijdig ruim voor de aanvang van de dienst of u het kanaal van Herv.Gemeente Poeldijk kunt benaderen en abonneer u. Via Abonnementen komt u snel bij ons kanaal.

Zo is de kerk toch een moment in de week echt merkbaar huis van God en plek die de gemeente samenbindt. We doen in die diensten uiteraard ook voorbede voor elkaar, voor ons dorp, heel het Westland, ons land en de wereld.